Snelle 24 uurs service in Heerenveen

Wij  weten dat een ongeluk vaak in een klein hoekje zit. Een deur die dicht waait, voetballende jongeren die een bal door de ruit schieten; het resultaat is een ster of een gebroken ruit. Neem direct contact op met een van de vakkundige glaszetters van Van Reenen Glas en wij lossen het probleem voor u op. Glasschade is niet alleen vervelend, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee. De overgebleven scherven in een kozijn zijn vaak moeilijk te verwijderen en kunnen door scherpe snijvlakken ernstige verwondingen veroorzaken. Twijfel daarom niet om de hulp van een expert in te roepen! Woont u in Heerenveen en bent u op zoek naar een glaszetter die dag en nacht bereikbaar is bij schade? Bel dan snel!

Glasschade? Maak gebruik van onze 24 uurs service

Door onze jarenlange ervaring en betrouwbare 24 uurs service staan wij bekend als het adres voor snelle en effectieve reparatie. Nadat onze deskundige glaszetter de schade heeft geïnventariseerd kan ervoor gekozen worden om meteen over te gaan tot plaatsing van nieuw glas. Dit is meestal het geval wanneer het om een glassoort gaat die veelvoorkomend is. Mocht u echter glas nodig hebben dat minder vaak voorkomt, dan plaatst onze glaszetter eerst een tussenoplossing. Daarna bestellen wij zo snel mogelijk de gewenste glassoort op maat, zodat er voor een permanente oplossing gezorgd kan worden.

Wij zijn vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor de beste service. U hoeft alleen maar te bellen en onze glaszetter staat voor u klaar! Wilt u meer informatie over de 24 uurs service van uw expert op het gebied van glas in of om Heerenveen? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op via 0512 - 24 53 09 of vul het contactformulier in.