Spoedig glasherstel in Heerenveen

Heeft uw buurmeisje een bal door de ruit getrapt? Heeft het keukenraam een onverwachte windvlaag niet overleefd? Of heeft een storm voor glasbeschadiging gezorgd? Kapotte ruiten moeten vlug worden gerepareerd. Ramen vormen namelijk een belangrijk deel van de bescherming van uw huis. Niet alleen weersomstandigheden, maar ook tegen inbrekers. Snel glasherstel is daarom erg belangrijk. Zoekt u daarvoor een ervaren professional? Van Reenen Glas staat in de regio Heerenveen voor u klaar. We zetten onze ruim halve eeuw aan ervaring graag voor u in, en zorgen meteen voor ruitreparatie!

Heeft uw glas reparatie nodig?

Glasherstel moet altijd op korte termijn plaatsvinden. Onze medewerkers hebben daar alle begrip voor. Daarom kunt u voor zulke spoedgevallen altijd gebruikmaken van snelle service. Op het nummer 0512 - 24 53 09 kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Na uw telefoontje sturen we zo gauw we kunnen een glasspecialist naar u toe. In veel gevallen zal er glasreparatie kunnen worden uitgevoerd. Is dat helaas niet het geval? Wij hebben een ruime selectie aan beglazing op voorraad en kunnen dan een vervangende ruit plaatsen.

Meer weten over de mogelijkheden van glasherstel? Neem gerust contact met ons op. In en om Heerenveen kunt u op ons rekenen!