Glasschade in Heerenveen?

Heeft u een thermische breuk in uw beglazing? Is er een bal door de woonkamerruit getrapt? Bij glasschade wilt u natuurlijk dat er meteen een oplossing komt. In de regio Heerenveen biedt Van Reenen Glas deze. Ons bedrijf is al sinds 1965 actief in het glaszettersvak. In de vijf decennia van ons bestaan hebben we vele klanten van hun glasschade af kunnen helpen. Ook voor u zetten we onze kennis en kunde op het gebied van ruitschade graag in.

Ruitschade herstellen

Is er een raam kapot? In veel gevallen is het gelukkig goed te repareren. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, waardoor reparatie meestal mogelijk is. In sommige gevallen blijkt een ruit echter te erg beschadigd te zijn. Dan is reparatie niet mogelijk. Ook kan een raam erg verouderd zijn, waardoor het goedkoper is om een nieuwe ruit aan te schaffen. Onze vakmannen zullen u altijd eerlijk advies geven over de glasschade. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact op

Glasschade moet vlug worden hersteld. Daarom kunt u voor zulke gevallen dag en nacht bij ons terecht. Op het nummer 0512 - 24 53 09 zijn wij namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, hoe vroeg of laat het ook is. Glas kapot? In en om Heerenveen kunt u op ons rekenen!