Glashandel Heerenveen

Voor het bestellen van glas kunt u in Nederland en België terecht bij Van Reenen Glas. We beschikken over een eigen fabriek en een eigen isolatieglaslijn. Dat betekent dat we zelf glas produceren. Daardoor kunnen we korte levertijden garanderen en leveren we snel glas op maat produceren.

U kunt zelf bij ons aangeven hoe u het glas wilt laten samenstellen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld verschillende glassoorten laten combineren en het raam helemaal op maat laten maken. De bestelling kan al indien gewenst na één werkdag worden opgehaald bij ons magazijn in Drachten. Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of graag een bestelling plaatsen? Laat het ons weten via 0512 - 24 53 09 of geef uw opdracht door via het contactformulier.

Eigen glaslijn

Onder de naam ReenPane© produceren we ons eigen hoogrendementsglas. Ons product staat bekend als betaalbaar, energiebesparend, duurzaam en om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Ons hoogrendementsglas is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit ReenPane© Basic, Super Plus, Excellent en Super Excellent. Details als de spouwbreedte en de glasdikte kunnen bovendien naar eigen voorkeur worden aangepast. We leveren glas van 12 tot 60 mm dik.

En wanneer u ReenPane© Super Plus of Excellent bestelt en het laat plaatsen door onze glaszetters bieden twintig jaar garantie*. Zo kunt u met glas van Van Reenen Glas zorgeloos de toekomst tegemoet.

*) Op onze producten, leveringen en montages zijn de Algemene voorwaarden Van Reenen Glas, Onderhoudsvoorschriften Van Reenen Glas en Garantiebepalingen Van Reenen Glas van toepassing.

Voordelen eigen fabriek

Doordat we onze eigen productielocatie hebben zijn we in staat om razendsnel allerlei verschillende soorten beglazing samen te stellen. Zo kunt u dubbelglas of driedubbel glas bijvoorbeeld laten combineren met veiligheidsglas of figuurglas. Maar ook een combinatie met glas-in-lood ramen of figuurglas. Ook een combinatie met  brandvertragend- of inbraakvertragend glas is mogelijk. U kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Vervolgens produceren wij al het glas op maat.

Als het glas klaar is kunt u het glas zelf afhalen of door ons laten bezorgen. Uiteraard kunnen onze glaszetters de ramen ook voor u monteren.

Het grote voordeel van een eigen fabriek is dat we alles in eigen hand hebben. Daardoor kan er in spoedsituaties heel snel een ruit op maat gemaakt worden. Dat betekent dat we de ramen bij glasschade snel kunnen vervangen en dat we bij een spoedbestelling (groot of klein) onze klanten snel kunnen bedienen.

Historie glashandel Van Reenen Glas

Van Reenen Glas is in 1965 opgericht door Ernst Jacobus van Reenen aan de Witstraat in Breukelen. Door schaalvergroting is het bedrijf in 1976 verhuisd naar Noord-Nederland. Drie generaties-, en wederom een aantal schaalvergrotingen verder is het bedrijf sinds 2011 gevestigd op de huidige locatie in Drachten. Na een aantal jaren is  in Drachten een tweede vestiging geopend met een gevarieerd machinepark en van waaruit de zakelijke klanten worden bediend.

Contacteer Van Reenen Glas voor een glashandel in Heerenveen

In Heerenveen en omsteken kunt u terecht bij Van Reenen Glas voor het bestellen en de plaatsing van glas. Of u nu als particulier een enkele ruit wilt bestellen of als grote partij een zakelijke order wilt plaatsen, wij staan voor u klaar. Ook wanneer u ons wilt inschakelen om glas te plaatsen of om onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand te laten verrichten. Bel uw bestelling door via 0512 - 24 53 09 of maak gebruik van het contactformulier. Dan gaan we snel voor u aan de slag.