Glaspartner zakelijk Heerenveen

Heeft u behoefte aan een deskundige glasleverancier in het Noorden van Nederland? Als glaspartner heeft Van Reenen Glas veel te bieden. In onze fabriek produceren we ons eigen isolatieglas. Daardoor kunnen wij de levertijd van HR ++ en HR+++ glas aanzienlijk versnellen. In combinatie met onze spoedservice kunnen we het glas meteen samenstellen en de volgende werkdag al leveren.

Naast de glasservice bieden we ook een totaalconcept voor het onderhoud van uw pand(en). We leveren hoogwaardige producten als kozijnen, deuren en dakramen en doen schilderwerk, reparaties en de plaatsing van hang- en sluitwerk. Zo ervaart u het gemak van een vast aanspreekpunt voor verschillende diensten. Wilt u uw woning of bedrijfspand renoveren? Bent u aan het verbouwen? Of heeft u net een pand gekocht? En heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem dan vrijblijvend contact op via 0512 - 24 53 09 of vul het contactformulier in.

Glaspartner Heerenveen

Als glaspartner in Noord-Nederland staan we voor u klaar bij grote en kleine projecten, van bestaande gebouwen tot nieuwbouw. Dus bent u winkelier, aannemer, huizenbezitter of vertegenwoordigt u een bouwbedrijf of een woningbouwvereniging? Dan bieden we graag onze glasservice aan. U kunt ons inschakelen voor de productie en de plaatsing bij nieuwbouwprojecten, maar bijvoorbeeld ook bij de renovatie van bedrijfspanden of woonhuizen. Door het plaatsen van goed isolerend glas bespaart u ook nog eens op uw stookkosten en het is beter voor het milieu.

Doordat we zelf glas op maat produceren profiteert u altijd van korte levertijden. We werken met grote voorraden en genoeg gekwalificeerd personeel om iedere klus vlot te kunnen uitvoeren.

Eigen productielijn isolatieglas

Doordat we zelf isolatieglas produceren kunnen we het glas precies naar wens samenstellen. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Zo kunnen we dubbelglas of driedubbel glas combineren met veiligheidsglas, brandvertragend glas of een ander type glas. Geheel naar uw wens!

In onze werkplaats beschikken we over moderne machines om het glas te slijpen, op maat te snijden en te zagen. Daarbij heeft u de keuze tussen allerlei verschillende afwerkingen en glasdiktes variërend van 12 tot 60 mm. En omdat het glas in onze eigen fabriek wordt samengesteld kan het de volgende werkdag al voor u klaarstaan. Als u wilt kunt u uw bestelling bij onze locatie komen afhalen. Tevens hebben we allerlei soorten en kleuren hoogwaardige kitten en afdeklatten te koop.

Naast de productie kunt u het vervoer en de plaatsing van glas eveneens door ons laten doen. We beschikken over diverse glaswagens waarmee we dagelijks door heel Nederland en België bezorgen. Daarnaast is onze spoedservice dag en nacht bereikbaar waardoor we bij glasschade in onder andere Friesland en Groningen snel ter plaatse kunnen zijn om glas te vervangen.

Van Reenen Totaalconcept

Het Van Reenen Totaalconcept bestaat niet alleen uit de productie, het vervoer en de plaatsing van glas. Wij leveren dan ook nog allerlei aanvullende producten en diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Kozijnen (hout, aluminium, kunststof)
 • Deuren (hardhout, glas, aluminium)
 • Schuifpuien
 • Velux dakramen
 • Glazen schuifdeursystemen
 • De levering en montage van hang- en sluitwerk
 • Het schilderen van houtwerk (deuren, kozijnen, houten gevelbeplating – binnen en buiten)
 • Reparaties van houtrot
 • Kunststof beplating
 • Spiegelwanden en glazenwanden voor keuken en badkamer
 • Ventilatiesystemen (in combinatie met glas)
 • Een woninginspectie + onderhoudswerkzaamheden

Zoals u ziet bestaat ons Totaalconcept uit een compleet pakket aan producten en diensten. Wanneer u met ons wilt samenwerken kiest u zelf wat u allemaal door ons zult laten doen.

Contacteer Van Reenen Glas voor een samenwerkingsverband

Worden wij in Noord-Nederland ook uw glaspartner? Laat u overtuigen door onze deskundigheid, persoonlijke en vakkundige benadering, snelle levertijden en de uitgebreide mogelijkheden, zoals het Van Reenen Totaalconcept. Bel ons op 0512 - 24 53 09 of maak gebruik van het contactformulier voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte. Dan leveren we wellicht in de toekomst ook uw glas en diverse aanverwante benodigdheden.