Glas vervangen in Heerenveen

Heeft u nog enkele beglazing in uw woning? Dan is het er echt hoog tijd voor: uw glas vervangen. Dubbel glas zorgt niet alleen voor minder tocht in huis, maar ook voor een lagere energierekening. Zo is uw investering vlug terugverdiend! Bent u hierin geïnteresseerd? In de regio Heerenveen kan Van Reenen Glas uw ramen vervangen. Onze medewerkers hebben stuk veel kennis en kunde in huis, en die zetten ze graag voor u in!

Wij kunnen elke ruit vervangen

Of het nu om een wc-ruit in uw woning gaat, of om de complete beglazing van uw bedrijf: wij kunnen elk raam vervangen. Zowel voor kleine als grote klussen kunt u een beroep op ons doen. Welk type glas vervangen moet worden, maakt voor onze specialisten niets uit. Zij beschikken over uitgebreide expertise van elke glassoort. Meer weten over alle typen glas? Lees dan meer op onze pagina over glassoorten. Vanzelfsprekend voorzien we u ook graag van persoonlijk advies.

Schakel ons in

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van glas vervangen? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een opdracht? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het nummer 0512 - 24 53 09, of vul ons contactformulier in. We zijn u in Heerenveen en omstreken met plezier van dienst!